Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Fantasztikus szerető - dupladildó

5.890 Ft
Fantasztikus szerető - dupladildó - már nem kapható Ellenben ide kattintva találhatsz hasonló termékeket, melyek azonnal kaphatóak:Kétvégű dildóSajnos ez a termék már lekerült a kínálatunkból és legnagyobb sajnálatunka nem tudunk belőle többet szerezni.

Ellenben ha már megtiszteltél bennünket látogatásoddal kérünk nézz körbe a kínálatunkban. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd hasonló terméket, ám ha még sem kedves kollégáink a segítségedre lesznek a keresésben. Keress minket bizalommal!

Értesítési adatok

Fantasztikus szerető - dupladildó
Cikkszám : 05010500000
Akcióink!

Ez a termék megvásárlásával gyűjthető G-pont:
235


Mire jó ez a G-pont? ›
Vásárlásod további kellemes meglepetést is szerezhet Neked.

További részletek ›
Telefonos, vagy e-mailes rendelés esetén a termék neve alatt található cikkszámot kell közölni, illetve a számlázási / szállítási adatokat.
Adataid diszkréten kezeljük!
Jellemzők:
Szín: Kék, Áttetsző
Anyag: Zselés
Hossz: 33,5cm
Átmérő: 3,5cm
Leírás
A teljes szexélményért - egyedül vagy párban! Rugalmas, zselés anyagból készült dupladildó, mindkét végén hangsúlyos makkal, s enyhén erezett felszínnel. Teljes hossza 33,5cm, átmérõje 3,5cm. Áttetszõ kék színben. Sexy Cora kollekció: Sexy Cora ? a tetovált álomnõ sok férfi álma. Az ismert pornódíva a magánéletben is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szexuális élete változatos és kiegyensúlyozott legyen. Exkluzív kollekcióját azoknak ajánlja, akik minõségi termékekkel szeretnék színesíteni intim életüket.