Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Forgó nyelvek - orálszex szimulátor (Sqweel)

Vibrátor termékbemutató, ismertető
14.690 Ft
Forgó nyelvek - orálszex szimulátor (Sqweel) - már nem kapható Ellenben ide kattintva találhatsz hasonló termékeket, melyek azonnal kaphatóak:KlitoriszizgatóSajnos ez a termék már lekerült a kínálatunkból és legnagyobb sajnálatunka nem tudunk belőle többet szerezni.

Ellenben ha már megtiszteltél bennünket látogatásoddal kérünk nézz körbe a kínálatunkban. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd hasonló terméket, ám ha még sem kedves kollégáink a segítségedre lesznek a keresésben. Keress minket bizalommal!

Értesítési adatok

Forgó nyelvek - orálszex szimulátor (Sqweel)
Cikkszám : 05713500000
Akcióink!

Ez a termék megvásárlásával gyűjthető G-pont:
587


Mire jó ez a G-pont? ›
Vásárlásod további kellemes meglepetést is szerezhet Neked.

További részletek ›
Telefonos, vagy e-mailes rendelés esetén a termék neve alatt található cikkszámot kell közölni, illetve a számlázási / szállítási adatokat.
Adataid diszkréten kezeljük!
Jellemzők:
Szín: Fekete, Rózsaszín
Anyag: Fém, Szilikon
Leírás
A diszkrét fekete váz 10 puha szilikonnyelvet rejt. A motort bekapcsolva a kis rózsaszín nyelvek elkezdenek forogni (akár egy vízimalom), így a csiklót, mellbimbót, szeméremajkakat vagy akár a heréket rendkívüli élvezetben részesítik. A kényeztetõ mérete kb. 12cm x 10cm x 4cm. A forgás sebessége három fokozatban állítható. Egy adag síkosító a csomagban. Elegáns fém dobozban a diszkrét és higiénikus tároláshoz. Az izgató három darab mikroelemmel (AAA) mûködik, amit kérünk külön rendelj meg!

Ezekre is szükséged lehet még