Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Pajkos számok szülinapi tortára

1.690 Ft
Pajkos számok szülinapi tortára - már nem kapható Ellenben ide kattintva találhatsz hasonló termékeket, melyek azonnal kaphatóak:KonyhábaSajnos ez a termék már lekerült a kínálatunkból és legnagyobb sajnálatunka nem tudunk belőle többet szerezni.

Ellenben ha már megtiszteltél bennünket látogatásoddal kérünk nézz körbe a kínálatunkban. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd hasonló terméket, ám ha még sem kedves kollégáink a segítségedre lesznek a keresésben. Keress minket bizalommal!

Értesítési adatok

Pajkos számok szülinapi tortára
Cikkszám : 07711710000
Akcióink!

Ez a termék megvásárlásával gyűjthető G-pont:
67


Mire jó ez a G-pont? ›
Vásárlásod további kellemes meglepetést is szerezhet Neked.

További részletek ›
Telefonos, vagy e-mailes rendelés esetén a termék neve alatt található cikkszámot kell közölni, illetve a számlázási / szállítási adatokat.
Adataid diszkréten kezeljük!
Jellemzők:
Szín: Rózsaszín
Leírás
12 darab élénkrózsaszín tortadísz (számok 0-tól 9-ig, + egy szívforma, és egy ölelkezõ pár), amit a szülinapi, vagy évfordulós, stb. tortára tehetsz. Ne tévesszen meg, hogy elsõre hagyományos kialakításúnak tûnnek, ugyanis ha közelebbrõl megnézed õket, láthatod, hogy igencsak pajkos formájúak - ezek az ünnepeltet is biztosan lázba hozzák... Mûanyagból készültek, akárhányszor felhasználhatóak.12 darab élénkrózsaszín tortadísz (számok 0-tól 9-ig, + egy szívforma, és egy ölelkezõ pár), amit a szülinapi, vagy évfordulós, stb. tortára tehetsz. Ne tévesszen meg, hogy elsõre hagyományos kialakításúnak tûnnek, ugyanis ha közelebbrõl megnézed õket, láthatod, hogy igencsak pajkos formájúak - ezek az ünnepeltet is biztosan lázba hozzák... Mûanyagból készültek, akárhányszor felhasználhatóak.