Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Prosztata és hereizgató - 3 gömbbel

Vibrátor termékbemutató, ismertető
20.590 Ft
Prosztata és hereizgató - 3 gömbbel - már nem kapható Ellenben ide kattintva találhatsz hasonló termékeket, melyek azonnal kaphatóak:Prosztata masszírozóSajnos ez a termék már lekerült a kínálatunkból és legnagyobb sajnálatunka nem tudunk belőle többet szerezni.

Ellenben ha már megtiszteltél bennünket látogatásoddal kérünk nézz körbe a kínálatunkban. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd hasonló terméket, ám ha még sem kedves kollégáink a segítségedre lesznek a keresésben. Keress minket bizalommal!

Értesítési adatok

Prosztata és hereizgató - 3 gömbbel
Cikkszám : 05721440000
Akcióink!

Ez a termék megvásárlásával gyűjthető G-pont:
823


Mire jó ez a G-pont? ›
Vásárlásod további kellemes meglepetést is szerezhet Neked.

További részletek ›
Telefonos, vagy e-mailes rendelés esetén a termék neve alatt található cikkszámot kell közölni, illetve a számlázási / szállítási adatokat.
Adataid diszkréten kezeljük!
Jellemzők:
Szín: Fekete
Anyag: Szilikon
Hossz: 13 cm
Átmérő: 2.5 cm - 4.5 cm
Elemek: 1 db. R14 - babytelem
( A csomag tartalmazza )
Leírás
Orvosi szilikonból készült prosztataizgató, gátvibrációval. Rugalmas, hajlékony anyagának és formatervezésének köszönhetően a férfiakat maximális kéjben részesíti. A rövidebb, rücskös részében beépített, extra halk, erős vibrációs motor van, ami gombnyomásra be- illetve kikapcsolható. Teljesen vízálló. Figyelem: használata intenzívebb orgazmust illetve ejakulációt eredményezhet! Teljes hossza 23cm. A gömbös rész kb. 13cm. Átmérője 2,5-4,5cm. A használathoz szükséges elemek a termékben.

Ezekre is szükséged lehet még