Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Prosztata és hereizgató - kúp formájú

Vibrátor termékbemutató, ismertető
20.590 Ft
Prosztata és hereizgató - kúp formájú - már nem kapható Ellenben ide kattintva találhatsz hasonló termékeket, melyek azonnal kaphatóak:Prosztata masszírozóSajnos ez a termék már lekerült a kínálatunkból és legnagyobb sajnálatunka nem tudunk belőle többet szerezni.

Ellenben ha már megtiszteltél bennünket látogatásoddal kérünk nézz körbe a kínálatunkban. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd hasonló terméket, ám ha még sem kedves kollégáink a segítségedre lesznek a keresésben. Keress minket bizalommal!

Értesítési adatok

Prosztata és hereizgató - kúp formájú
Cikkszám : 05721360000
Akcióink!

Ez a termék megvásárlásával gyűjthető G-pont:
823


Mire jó ez a G-pont? ›
Vásárlásod további kellemes meglepetést is szerezhet Neked.

További részletek ›
Telefonos, vagy e-mailes rendelés esetén a termék neve alatt található cikkszámot kell közölni, illetve a számlázási / szállítási adatokat.
Adataid diszkréten kezeljük!
Jellemzők:
Szín: Fekete
Anyag: Szilikon
Hossz: 10 cm
Átmérő: 1.7 cm - 4.5 cm
Elemek: 1 db. R14 - babytelem
( A csomag tartalmazza )
Leírás
Orvosi szilikonból készült prosztataizgató, gátvibrációval. Rugalmas, hajlékony anyagának és formatervezésének köszönhetően a férfiakat maximális kéjben részesíti. A rövidebb, rücskös részében beépített, extra halk, erős vibrációs motor van, ami gombnyomásra be- illetve kikapcsolható. Teljesen vízálló. Figyelem: használata intenzívebb orgazmust illetve ejakulációt eredményezhet! Teljes hossza: 20cm, a kúp formájú rész kb. 10cm-es. Átmérője 1,7-4,5cm. A termék 1db N-típusú elemmel (1xLR1) működik, amit a csomag tartalmaz.

Ezt a terméket 295. oldalon találod a 2013-es szexkatalógusban.

Ezekre is szükséged lehet még