Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Vékony prosztata és hereizgató

Vibrátor termékbemutató, ismertető
18.990 Ft
Vékony prosztata és hereizgató - már nem kapható Ellenben ide kattintva találhatsz hasonló termékeket, melyek azonnal kaphatóak:Prosztata masszírozóSajnos ez a termék már lekerült a kínálatunkból és legnagyobb sajnálatunka nem tudunk belőle többet szerezni.

Ellenben ha már megtiszteltél bennünket látogatásoddal kérünk nézz körbe a kínálatunkban. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd hasonló terméket, ám ha még sem kedves kollégáink a segítségedre lesznek a keresésben. Keress minket bizalommal!

Értesítési adatok

Vékony prosztata és hereizgató
Cikkszám : 05682790000
Akcióink!

Ez a termék megvásárlásával gyűjthető G-pont:
759


Mire jó ez a G-pont? ›
Vásárlásod további kellemes meglepetést is szerezhet Neked.

További részletek ›
Telefonos, vagy e-mailes rendelés esetén a termék neve alatt található cikkszámot kell közölni, illetve a számlázási / szállítási adatokat.
Adataid diszkréten kezeljük!
Jellemzők:
Szín: Fekete
Anyag: Szilikon
Hossz: 13 cm
Átmérő: 1 cm - 4 cm
Elemek: 1 db. R14 - babytelem
( A csomag tartalmazza )
Leírás
Orvosi szilikonból készült prosztataizgató, gátvibrációval. Rugalmas, hajlékony anyagának és formatervezésének köszönhetõen a férfiakat maximális kéjben részesíti. A rövdebb, rücskös részében beépített, extra halk, erõs vibrációs motor van, ami gombnyomásra be- illetve kikapcsolható. Teljesen vízálló. Figyelem: használata intenzívebb orgazmust illetve ejakulációt eredményezhet! Átmérõje 1-4cm. A használathoz szükséges elemek a termékben.

Ezekre is szükséged lehet még