Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Adatvédelem:

Az Ön által, a regisztrációkor, vagy telefonos vásárláskor megadott személyes adatait a Szexszalon.hu szexshop kizárólag a rendelések teljesítése, későbbi visszakeresése és a szállítás pontossága és gyorsasága, illetve hírlevél esetleges küldésének céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Szexszalon.hu-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

2. Az információk tulajdonjoga:

A KingBid Kft. kijelenti, hogy a weboldalaikon és webáruházaikon birtokolják a megjelentetett információt. A Szexszalon.hu Szexshop oldalainak tartalmát és a kialakítását, tőlünk származó információit, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt publikálása tilos. A feltűntetett anyaggokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

3. Hivatkozások a KingBid Kft. weboldalaira és webáruházaira:

A KingBid Kft. semmilyen formában nem járul hozzá, hogy weboldala és webáruháza tartalmait más weboldalak keretes megoldással elhelyezzék saját céljaikra más weboldalakon. Minden, olyan hivatkozás ellen jogi úton fogunk fellépni, mely árt a weboldalaink és webáruházaink forgalmának és hírnevének.

A weboldalon található anyagok kizárólag a KingBid Kft. írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel.