Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1.1. A Szexszalon.hu webáruházából történő vásárlás:

Értékesített termékeink kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!! Minden termék (különös tekintettel a krémekre, síkosítókra, olajokra) gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

A megrendelések leadása történhet internetes úton, regisztráció segítségével, vagy e-mail illetve telefonos úton is. Ebben az esetben kérjük pontosan feltűntetni a szállítással és számlázással kapcsolatos információkat, adatokat.

Webáruházunkban regisztráció nélkül is könnyedén megkeresheti kedvenc termékeit, melyeket a "kosárba" gomb segítségével elhelyezhet a virtuális bevásárlókosarába. Sikeres és érvényes regisztrációt követően, az Ön által megadott belépési adatokkal be tud jelentkezni és el tudja küldeni felénk a rendelését, melyről e-mailben értesítést is fog kapni.

Jelen online megtekinthető webáruház (a továbbiakban: webáruház) a KingBid Kft. (2096. Üröm Petőfi Sándor u.1., Adószám: 22678135-2-13) (a továbbiakban: Szexszalon.hu) fejleszti és működteti. A webáruház az Internet hálózatán a www.szexszalon.hu internetes cím alatt érhető el.

A szerződést a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja. Minden megrendelést rendszerünk elektronikus formában autómatikusan tárol, melyeket a vásárló a saját felhasználó fiókjában nyomon is tud követni. A szerződés írásban kötettik. Igény esetén megrendeléséről, pontos azonosítással másolatot tudunk küldeni elektronikus formában.

Minimális rendelési érték:

A minimális rendelési érték 2.490 Ft + szállítási költség.

Szállítás várható teljesítése:

A rendeléseket 1-3 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni, hogy ha az adott termék raktáron van. A házhoz szállítás munkaidőben történik 9-17h között. Szállítási Információ: 06 - 30 / 509 - 3224

Csomagolás:

DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben, mely csomag sem külsejében, sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. A megrendelőink adatait bizalmasan kezeljük. A rendelés és a csomag tartalmát nem fedjük fel 3. fél előtt és adatait is csak a szükségesség érdekében a futár cég ismeri (szállítási cím, név, telefonszám).

1.2. Kézbesítési díjazás:

0 - 12.000 Ft értékű rendelésig 990 Ft
12.000 Ft értékű rendelésről INGYENES! Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal.

2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.

2.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A ruhaneműkre és segédeszközökre általános jótállást vállalunk. Kérünk minden Ügyfelünket, hogy a ruhák és eszközök használata előtt győződjön meg a termék kifogásolhatatlan állapotáról és működőképességéről! A termékeket csomagolás nélkül nem áll módunkban visszavenni! Fehérneműt, valamint használt vagy eredeti csomagolás nélküli szexuális kiegészítőt, segédeszközt higiéniai okok miatt, illetve a 17/99. (II.5.) kormányrendelet "A távollévők között kötött szerződésekről" szóló rendelkezés 5. paragrafus C. pontja alapján a forgalmazott termékeink sajátos használatukból adódóan semmilyen körülmények között nem cserélhetők. Ez alól kivételt jelent, ha a termék még nem került használatba, de kibontás után a terméken gyári hiba (hibás anyag vagy technikai probléma) tapasztalható. Használt, sérült csomagolású termék nem küldhető vissza. Fenti rendelet felsőruházatra nem vonatkozik.

2.3. A Szexszalon.hu áruházban kizárólag új, termékek kerülnek értékesítésre.

2.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)

3.1. A Szexszalon.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadni és teljesíteni, ha a szállítás és számlázás teljesítéséhez, illetve a kiszállításhoz szükséges minden adatot hitelesen kitölt regisztrációkor. Ennek érdekében minden mező pontos kitöltése elengedhetetlen. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Szexszalon.hu felelősséget nem vállal.

3.3. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.

3.4. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét próbát tesz a csomag kiszállítására.

3.5. A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! (A csomag diszkrét, így a cím munkahelyi cím is lehet!)

3.6. A futárköltség az ország egész területére egységesen bruttó 0-990 Ft, mely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. Bruttó 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. A Szexszalon.hu a kiszállítást alvállalkozókkal végezteti és ennek összegét tovább számlázza a vásárló (vevő részére).

3.7. Az oldalon feltüntettet árak minden esetben az ÁFÁ-val növelt bruttó árak.

3.8. A fizetés minden esetben utánvét (kézpénzben) történik a futárszolgálatnak.

3.9. Az oldalt csak 18 éven felüliek tekinthetik meg és rendelhetnek annak kínálatából!

3.10. Kérjük a telefonos elérhetőségét pontosan tűntesse fel, mert minden megrendelőnkkel telefonon egyeztettünk. Hiányos elérhetőség esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

3.11. A rendeléseket csak az Európai Unió területére tudjuk szállítani.

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

4.1. A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Az elállási jog minden termékre (kivéve intim kellékek és segédeszközök: fehérnemű, gélek, olajok, krémek, szexuális segédeszköz, kozmetikumok) vonatkozik, ami bontatlan állapotban érkezik vissza Szexszalon.hu-hoz. Az intim kelléleknél az elállási jog csak akkor érvényesíthető, ha a csomagolást, a védőfóliát még nem lett felbontva, vagyis a terméket még nem használták. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben (írásban) vagy személyesen kell bejelentenie.
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre is.
Abban az esetben, ha a terméket (szexuális segédeszköz, intim kellékek, fehérneműk) a vevő használatba vette, a Szexszalon.hu nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet érvényes.

4.2. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termékvisszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlótezen felül egyéb költség nem terheli.

4.3. A Szexszalon.hu áruházban kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A webáruház követelheti a fogyasztótól az áru(k) nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

4.4. Elektronikus vásárlásnál, ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a megrendelőhöz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.

4.5. Nem alkalmazható az elállási jog ( 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján) a következő termékköröknél:
Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)
Előre meghatározott időpontra szóló hotelszoba, vagy szálláshely foglalás esetén.
Repülőjegy foglalás, gépkocsi kölcsönzés, koncertjegy, vagy belépő vásárlása esetén.
Gyorsan romló élelmiszerek vásárlása esetén.
Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék. Ha bontatlan, élhet a vásárló az elállási jogával.
Bővebb információ:
http://www.nfh.hu/

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

5.1. A Szexszalon.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2. A Szexszalon.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Szexszalon.hu webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. A Szexszalon.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Szexszalon.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5 Egyedül a vásárló felelős a Szexszalon.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a Szexszalon.hu áruházban való vásárlásért.

5.6. A Szexszalon.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. A Szexszalon.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Szexszalon.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Szexszalon.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9. A Szexszalon.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Szexszalon.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

5.10. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Szexszalon.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Az információk tulajdonjoga

A KingBid Kft. kijelenti, hogy a weboldalaikon és webáruházaikon birtokolják a megjelentetett információt. A Szexszalon.hu Szexshop oldalainak tartalmát és a kialakítását, tőlünk származó információit, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt publikálása tilos. A feltűntetett anyaggokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Hivatkozások a Szexszalon.hu Sexshop-ra

A KingBid Kft. semmilyen formában nem járul hozzá, hogy weboldala és webáruháza tartalmait más weboldalak keretes megoldással elhelyezzék saját céljaikra más weboldalakon. Minden, olyan hivatkozás ellen jogi úton fogunk fellépni, mely árt a weboldalaink és webáruházaink forgalmának és hírnevének.

A weboldalon található anyagok kizárólag a KingBid Kft. írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel.