Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Close2you: Szimfónia vibrátor (fekete)

Vibrátor termékbemutató, ismertető
12.690 Ft

Értesítési adatok

Close2you: Szimfónia vibrátor (fekete)
Cikkszám : 05689880000
Akcióink!

Ez a termék megvásárlásával gyűjthető G-pont:
507


Mire jó ez a G-pont? ›
Vásárlásod további kellemes meglepetést is szerezhet Neked.

További részletek ›
Szállítási költség:
INGYENES!
Várható érkezés:
kedd - szerda
Telefonos, vagy e-mailes rendelés esetén a termék neve alatt található cikkszámot kell közölni, illetve a számlázási / szállítási adatokat.
Adataid diszkréten kezeljük!
Jellemzők:
Szín: fekete
Anyag: szilikon
Hossz: 19cm
Átmérő: 1,5-4cm
Leírás
2011-es, Hannoverben, Németországban megrendezésre kerülő EROFAME kereskedelmi kiállításon és vásáron, a Close2You vibrátorok elnyerték a legjobb dizájn díjat.

A Close2you termékek segítségével az erotika új hangjait szólaltathatod meg, így minden egyes kéjes óra olyan lehet, akár egy buja hangverseny.
Az összes darab igazi mestermű, ami különleges kialakításának köszönhetően intenzív, lényegretörő stimulálást biztosít. A kéjcentrikus forma és a visszafogott design tökéletesen kiegészítik egymást. Vaginális, anális élvezetekhez, valamint a G-pont és a klitorisz izgatásához egyaránt tökéletesek, sokoldalú kényeztető-programjuknak köszönhetően.
A 8 vibráló/pulzáló módot gombnyomással váltogathatod.
A Close2you termékeket nagyon halk motorral készítik, és természetesen mindegyik vízálló.

Szimfónia vibrátor: ez az enyhén hajlított formájú, orvosi szilikonból készült kényeztető igazi mestermű. Sokoldalú használhatóságának köszönhetően biztosan elnyeri majd a tetszésedet.
Mérete: 19cm hosszú, átmérője: 1,5-4cm. Fekete színben.

Az izgatóhoz kizárólag kifogástalan minőségű, több szempontból tesztelt anyagokat használtak fel, így teljes nyugalommal használhatod, hiszen irritáló anyagtól mentes (hypoallergén), bársonyos és könnyen síkosítható. A termékhez mellékeljük a használathoz szükséges elemeket (2db mikroelem: AAA-s), egy törlőkendőt és egy 7,5ml-es bizsergető, izgató hatású síkosítót.
Valamint mellékelünk a csomaghoz egy rugalmas szilikongyűrűt, hogy ne csak az előjáték legyen muzikális, hanem az együttlétek is. A gyűrűnek köszönhetően a férfi mindig csúcsformában lehet. (A gyűrű átmérője 3cm, rugalmas).
A grandiózus együttlétek utánra is gondoltunk, hiszen miután a hangverseny elcsendesedett a kényeztetők diszkrét és higiénikus tárolására egy gyönyörű bársonytáskát adunk, hogy a hangszer abban várja a következő koncertet.

Ezt a terméket 126. oldalon találod a 2013-es szexkatalógusban.

Ezekre is szükséged lehet még