Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

3 különleges szexjátékszer

3 különleges szexjátékszerA szexshopok kínálatában rengeteg olyan játékszer található, mely a partner izgalomba hozását szolgálja, a hölgyek azonban nem feltétlenül kedvelik az ennyire direkt eszközöket, hiszen ők a rafináltabb csábítás hívei. Nekik szól ez a rövid kis szösszenet az improvizálható szexjátékokról. A sejtelmes hangulatvilágítás és a szexi zene már alapkellék, de még mindig hiányzik egy kis extra? Segítünk neked néhány tippel, hogy még izgalmasabbá varázsolhasd a pasiddal kettesben töltött estéket!

 

 

 

 

Akár a Moulin Rouge-ban: TollboaTollboa

Egy igazi klasszikust üdvözölhetünk a fekete, vagy vörös tollból készült boa képében, mely remekül kiegészíthet egy vadító táncot. Játssz a kedveseddel macska-egér játékot, miközben csak egy merész fehérneműt viselsz! Simíts végig tested minden pontján a boa segítségével, légy kacér, de egy pillanatra se hagyd, hogy a partnered hozzád érjen! Erotikus csípőmozgással, a selymes kiegészítőt a lábad közé véve végképp az őrületbe kergetheted a kiéhezett férfit, akit aztán vetkőztess meztelenre és kényeztesd a puha tollakkal! Ha végül rólad is lekerült a bugyi, a boát továbbra se dobd el magadtól, jó szolgálatot tehet rögtönzött kötözőeszközként, vagy épp odahúzhatod magadhoz párodat a segítségével.

 

 

 

 

 

Egy kis simogatás: EcsetEgy kis simogatás: Ecset

Finomszálú, puha ecsetet nem nehéz szerezni, csak szét kell nézned egy hobbiboltban. Használata azonban nem merül ki a cirógatásban, mint azt sokan gondolják! Egy kis langyos vízbe, vagy megmelegített masszázsolajba mártva máris új eszközt tartasz a kezedben, ezzel végigcsepegtetheted a pasid hátát, majd finoman elkenheted és belemasszírozhatod a meleg folyadékot. Játszhattok kitalálósdit is: ha eltalálja a hátára írt szexi szavakat, akkor meg is teszed vele az adott dolgot, ha nem tudja kitalálni, akkor te kívánhatsz tőle. Persze cserélhettek szerepet, vagy mindezt megvalósíthatjátok hanyatt fekve, hogy a többi erogén zónához is hozzáférjetek.

 

 

 

 

 

Finom vibrációk: Elektromos masszírozóFinom vibrációk: Elektromos masszírozó

A változtatható intenzitású hátmasszírozó nem feltétlenül csak a rendeltetésszerű használatra alkalmas. Előjáték során is alkalmazhatjátok az eszközt, de egy kendővel beburkolva érzékenyebb területeken is könnyedén használható. Ez a megoldás kapóra jöhet akkor is, ha érdekel a vibrátor általi kényeztetés élménye, de szeretnéd kipróbálni, mielőtt vásárolsz egyet. Finomabb fokozatra kapcsolva a mellek, de akár jóval érzékenyebb testtájak is átmasszírozhatók. Ha a bugyid rajtad marad, a készüléknek sem eshet baja, de erre egyébként is ott van a fentebb említett kendős megoldás. A pasid féltékenysége a masszírozó esetében kizárt, hiszen nem hasonlít a jól bevált „műszerre”.

 

 

 

 

3 különleges szexjátékszer című cikkhez hasonló írás: Miért és mire jók a különböző sikosítók?