Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Nagy óvszerkörkép

ÓvszerA gumióvszer használata sokak számára apró kellemetlenség az együttlét közben, mégis ez az egyik legelterjedtebb módja a fogamzásgátlásnak, valamint segít elkerülni a nemi betegségeket is. A piacon körülnézve természetesen számtalan típusú és márkájú óvszer közül válogathatunk, az egészen egyszerű daraboktól kezdve az extrémebb, különlegesebb példányokig.

Könnyen hozzájuthatsz

Az elterjedtség nagy előnye, hogy az óvszereket megtalálhatod szinte mindenütt, legyen szó élelmiszerboltok polcairól, vagy épp benzinkutakról, persze az itt található választék korántsem olyan széles, mint például egy szexshopban. A legismertebb, sok helyen megtalálható márkák sem szégyenkezhetnek azért a típusok terén, a változatosság így minden esetben garantált! A Durex Classic modelljét majdnem mindenhol megveheted, a csomag három darab síkosított, normál méretű kondomot tartalmaz. Szintén ismertek a Life Styles termékei, melyek közül az Ultra Thin a megszokottnál természetesebb érzést biztosít, extra vékony kialakításának köszönhetően (éppen ezért ajánlatos odafigyelni rá használat közben). A „nagy nevek” között ott van még a Masculan, melynek tíz darabos kiszerelését akár bordázott változatban is megveheted.

Ha egy kis extrára vágysz

Az előbbiekben említett termékek a megszokott kivitelezéssel rendelkeznek, egy szexshopban látogatást téve ennél érdekesebb játékszerekre is lelhetsz. Léteznek olyan figurás változatok, melyek poénnak jók ugyan, de gyakorlati hasznuk nem sok van. Érdekesebb lehet ennél például a Life Styles újítása, a SKYN. Ezt az óvszert megszokott latex helyett ún. Sensoprene-ből gyártják, ez természetesebb érzetet biztosít, vékony anyaga mégis ellenáll a szakadásnak. Ha kedvet kaptál letesztelni, három darabos kiszerelésben vásárolhatod meg. A csúcsot túlságosan hamar elérő férfiak számára megoldásként szolgálhat a Billy Boy cég Longtime terméke, mely segít késleltetni az orgazmust. Poénnak sem utolsó a Love Light, amely nem más, mint három darab világító gumit tartalmazó kis csomag, és itt lehet megemlíteni a Sico Colort, utóbbi elnevezés ízesített és színes óvszereket takar.

Nagyfiúknak

A szokásosnál tekintélyesebb méretekkel rendelkező urak számára a drogériák kínálata kifejezetten kényelmetlen lehet. A megfelelő méretezésű gumi segítségével elkerülhető az állandóan lecsúszó, szűk kondom felráncigálása, ami enyhén szólva nem tesz jót az együttlét hangulatának. A Durex által készített XL Comfort hagyományos kereskedelmi forgalomban nem kapható, de az interneten, vagy egy szaküzletben könnyedén rábukkanhatunk. Egyéb alternatívát kínálhat a Billy Boy Special kilenc darabos pakkja, vagy éppen az XXL néven futó, szintén kilences csomagban kapható termék.

Nagy óvszerkörkép című cikkhez hasonló írás: Csajos, gyönyörfakasztó vibrátorok körképe