Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

4 vágykeltő, orgazmusserkentő termék

VágykeltőkHa fokozni akarod a szexuális élvezeteket, nem csupán a különböző vibrátorok jöhetnek szóba. Egy kis extra hangulatkeltés érdekében nincs is feltétlenül szükség különböző mechanikus segédeszközökre. Próbáld ki a szexshopok kínálatában megtalálható különböző orgazmusserkentő termékeket, melyek ugyan nem helyettesítik a kiadós előjátékot és az odafigyelést, mégis intenzívebbé tehetik izgalmas pillanataidat!

 

Secura BlueSecura Blue – természetes síkosító

Nagy eséllyel kipróbáltál már valamilyen síkosító terméket, hiszen ez az egyik legtöbbször alkalmazott szexuális kiegészítő. Ha a hagyományos típusok valamelyikéből már rendelkezel egy tubussal, itt az idő letesztelni valami egzotikusabbat. A Secura Blue termék természetes vágykeltőket tartalmaz, melyek erőteljesebbé és izgatóbbá teszik az együttlétet. A ginseng és a gingko egyaránt természetes afrodiziákumok, melyek segítenek az orgazmus elérésében és partnerednek is élvezetekben gazdag perceket szereznek. Ez a síkosító az érzékeny bőrűek számára is gond nélkül alkalmazható, amint azt bőrgyógyászati vizsgálatok is igazolják. Ezt a speciális kiegészítőt 100 ml-es kiszerelésben vásárolhatod meg.

 

 

Durex Play ODurex Play O – az orgazmus közelebb van, mint gondolnád

A Durex cég egyik legújabb fejlesztése kifejezetten hölgyeknek szól, ez pedig nem más, mint a Play O névre keresztelt vágyfokozó gél. Kellemesen bizsergető és izgató élményben lesz részed, ha bekened vele magad odalent, ráadásul bőrödet is kíméli és teljesen szagtalan. A Play O fokozza a vér áramlását a legérzékenyebb területeken, így orgazmuskészséged is ugrásszerűen megnő a használatával. Egészen kicsi, 15 ml-es adagokban juthatsz hozzá ehhez a hasznos szerhez, azonban ez a kevés is bőven elegendő többszöri örömszerzésre. A tesztek folyamán a nők 79 %-a pozitív hatásról számolt be a gél alkalmazása során, nekik segített a csúcsra való eljutásban.

 

 

Indiai szerelemkrémIndiai szerelemkrém – melengető érzés

Ez az enyhén melegítő hatású krém a vérkeringés fokozásával megnöveli a csikló érzékenységét, így a legapróbb érintés is gyönyörteli érzésekkel tölt majd el. Ennek köszönhetően hamarabb érheted el a csúcsot és nagy valószínűséggel tovább is tart majd az átélt orgazmus. A terméket laboratóriumi tesztek során ellenőrizték, így biztosan nem okoz kellemetlen irritciót a bőrrel érintkezve. Elég egy ujjhegynyi anyagot belemasszírozni a bőrbe a szeméremajkak és a csikló körül és hamarosan megtapasztalhatod a felfokozott érzékek varázsát!

 

 

Pjur My SprayPjur My Spray – gyorsabb orgazmus, spray formában

Ha ellenérzéseid vannak a ragadós, nyúlós krémekkel és síkosító készítményekkel kapcsolatosan, válaszd a Pjur My Spray-t, az extra könnyen felvihető izgatót. Ez a készítmény teljességgel észrevehetetlen és foltokat sem hagy a lepedőn vagy a ruhákon. A klitorisz környékére juttatva egy fújásnyit hamarosan érezheted azt a finom, csiklandós érzést amely a hatás kezdetét jelzi. Az ezt követő melegség és az élvezetek felerősödése biztosan meggyőz majd téged is a spray hasznosságáról. A bőrgyógyászok által tesztelt kiegészítő 20 ml-es flakonokban kapható, ez azonban sokáig kitart, hiszen egyszerre elegendő egy-egy adagot felhasználnod.

4 vágykeltő, orgazmusserkentő termék című cikkhez hasonló írás: Vérforraló szexjátékszerek körképe