Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

3 csajos szexjátékszer, magányos estékre

VibrátorHa az alapvető modellekkel már közelebbi ismertséget kötöttél a vibrátorok terén, azért némi plusz tudás sohasem árt. Most néhány különlegesebb darabot mutatunk be, melyeknek megismerheted használati módját és az általuk nyújtott élményeket. Így ha legközelebb ellátogatsz egy szexshopba, máris jobban képben leszel, melyik termékek között érdemes szétnézned.

 

Fun Factory Angelo VibrátorAngelo vibrátor

A Fun Factory vibrátorai a használhatóság mellett az esztétikumot is szem előtt tartják, hiszen minden termékükben sajátos design-elemeket találhatunk, melyek időnként a humorosabb megoldások irányába is elkalandoznak. A különleges kialakítású redők ezen az eszközön nem csupán a megjelenéshez tesznek hozzá, de az élvezetekre is rátesznek még egy lapáttal. A 14 centiméter hosszúságú játékszer ergonomikus formatervezésének következtében a legeldugottabb helyekre is utat talál, akár a G-pontod izgatására is használhatod. Rezgése erős, az eszköz mégis halk, szinte észrevehetetlenül működik, több állítható fokozattal. Használatához megfelelő mennyiségű síkosító javasolt (ahogy az összes többi kényeztetőhöz is).

 

Fun Factory csavaros vibrátorCsavaros formájú műpénisz

Ez a különleges formájú dildó nem éppen a valósághű kialakítás mintapéldája, a Fun Factory fejlesztése ennek ellenére kiválóan alkalmas az intenzív örömszerzésre. A hajlított felépítésnek köszönhetően könnyedén mozgathatod az eszközt a megfelelő irányba, még a behatolás szöge is könnyedén variálható. Stilizált makkjának széle pontosan a hüvely erőteljes izgatására szolgál, aprólékosan megtervezett bordái még inkább segítik az orgazmus elérését. Ezt a szeszélyes formatervezésű kiegészítőt leginkább saját magad szórakoztatására használhatod, hiszen partnered nem feltétlenül tudja, pontosan merre kell irányítania az eszközt. Ebben az esetben egy-egy óvatlanabb mozdulat akár kellemetlen érzéssel is járhat.

 

Love Honey SqweelSqweel – az orálszex-készülék

A Love Honey Sqweel-je alapvetően nem más, mint apró nyelvecskék sora egy kerékre rögzítve. Az ötlet egyszerű, ám a kivitelezés kiemelkedően igényes, így a megállás nélkül forgó nyelvek igazi földöntúli gyönyörben részesítenek majd. Az eddigi pozitív visszajelzések megcáfolják azt a felvetést, hogy csupán fel-le irányú csiklóizgatással nehéz eljutni a csúcsra. A három sebességfokozattal rendelkező Sqweel fáradhatatlanul ostromolja legérzékenyebb pontodat, tökéletes élményt biztosítva. Beépített biztonsági kapcsolóval felszerelt eszköz: automatikusan leáll, ha túl szorosan nyomják hozzá a klitoriszhoz. Az újdonságank számító játékszer tisztítása kissé nehézkes, de ennyi bőven belefér a tökéletes orgazmusért cserébe.

3 csajos szexjátékszer, magányos estékre című cikkhez hasonló írás: 4 vérforraló, csajos szexjátékszer