Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

4 futurisztikus szexjátékszer

Futurisztikus vibrátorokA hagyományosabb formájú vibrátorok, dildók és csiklóizgatók már régóta megtalálhatók a szexshopok polcain, de ahogy más területeken, úgy a szexiparban sem hiányoznak a technikai fejlesztések. Sokan valószínűleg azért idegenkednek az efféle modernebb játékszerektől, mert elriasztja őket azok furcsa külseje és nem is sejtik milyen gyönyörökben lehet részük használatuk közben. Most bemutatunk néhány kiemelkedő darabot, amelyeket megismerve lehet, hogy kedvet kapsz a kipróbálásukhoz. Ezek az eszközök különleges formavilággal és egyedi technikai megoldásokkal bírnak.

 

 

Szilikon orgazmusBizsergető ujjak - Finger tingles

Ez a kisméretű, piros színű ujjrezgetős vibrátor ideális lehet, amennyiben egy visszafogottabb kényeztetőt szeretnél bevetni az együttlétek feldobására. Ha partnerednek még van hova fejlődnie a kényeztetés terén, akkor is kapóra jöhet ez az ügyes kis holmi. A terméket az ujjra kell húzni, olyan módon, hogy a hosszabb piros rész a tenyérben legyen. A vibrálás és a kézzel való izgatás együttesen intenzív orgazmushoz vezet.

Természetesen partner hiányában is örömteli pillanatokat szerezhetsz magadnak a Finger tingles-szel, izgasd a csiklódat, vagy tedd még élvezetesebbé tested felfedezését a kis piros izgató segítségével! Ez az eszköz kitűnő belépőként szolgálhat a játékszerek világába.

 

Forgó nyelvek - orálszex szimulátor (Sqweel)Meglepő külső - Sqweel

A Sqweel személyében egy igazi orálszex-szimulátort üdvözölhetünk, a LoveHoney aró nyelveket mintázó terméke már a hazai üzeletek kínálatában is megtalálható. A különös kialakítással rendelkező eszköztől elsőre idegenkedhetünk, azonban az átélt élmények máris feledtetik a korábbi távolságtartást. Ez a termék tulajdonképpen komoly múlttal rendelkezik, hiszen a csehországi szexmúzeumban is megtekinthető egy nyelvkerék formájú izgató. Mindezt modern köntösben, korszerű anyagokból elkészítve vásárolhatod meg. Sebessége tetszés szerint szabályozható, beépített biztonsági zárja pedig leállítja, ha túl erősen ér a csiklóhoz.

 

LELO Ella - kétvégű dildó (rózsaszín)Speciális dildó – ELLA

A svéd LELO cég újdonsága igencsak futurisztikus kialakítással rendelkezik, de nem ez az egyetlen tulajdonsága, ami kiemeli a megszokott izgatók sorából. A ELLA személyre szabhatósága teljesen egyedülálló a piacon, hiszen mindenki saját testének legérzékenyebb pontjaihoz igazíthatja hozzá formáját. Az eszköz tervezői abból indultak ki, hogy minden nő hüvelye más, ezért látták el ezt a modellt olyan hajlítható nyéllel, melynek segítségével a G-pont elérése rendkívül egyszerűvé válik.

 

 

Discreet kényeztető - rózsaszín (Vibe Therapy)Izgatás igény szerint - Vibe Therapy

A Vibe Therapy vállalat egy régebbi termékéről ejtünk most néhány szót, ez 2010-ben bukkant fel a piacon. A játékszer megalkotásakor a legtökéletesebb orális szexet imitáló eszköz létrehozása volt a cél. A Sasi-val sikerült is megvalósítani ezt a célkitűzést, a termék rengeteg sebességfokozattal és programmal rendelkezik. Anyaga 100 %-ban bőrbarát, ftalátmentes szilikon, a fejrész egy kis dudorral van ellátva, melynek mozgását te határozhatod meg, választhatsz a kisajkak izgatása, vagy éppen a csikló kényeztetése és számos egyéb mód között.

A kényeztetés sebességét és a mozgás irányát az eszközön található négy gomb segítségével szabályozhatod, persze ez nem azt jelenti, hogy minden alkalommal a gombok nyomkodására kell koncentrálnod. A Discreet memóriája ugyanis eltárolja az általad leginkább kedvelt programosorozatot, így teljesen átadhatod magad a gyönyörnek. Válaszd ezt a luxusvibrátort, ha tökéletes és modern kivitelezésű kényeztetőre vágysz!

4 futurisztikus szexjátékszer című cikkhez hasonló írás: 4 ártatlan külsejű, huncut, csajos szexjátékszer