Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Durex termékismertető

DurexVevők olyan síkosítókat szerettek volna, amelyek modernek és nem emlékeztetnek orvosi szerekre. Szexisebbek - elegánsabbak.

A Durex odafigyelt az igényekre. És íme az eredmény... Minden érintés érzéki érintés lehet... minden pillanatunkat betöltheti a fokozott érzékiség. A Durex Play síkosítók nem egyszerűen síkosítanak - felmelegítenek, csiklandoznak és felizgatnak.

A Durex vállalat közel 80 éves gyártási tapasztalatában nem csalódhatunk. A cég a hét minden napján tökéletesíti, fejleszteni minden termékét, legyen szó óvszerről, síkosítóról vagy akár péniszgyűrűről. Minden termékükekt maximális odafigyeléssel és gondossággal készítik és ellenőrzik, hogy a vevőkhöz csak és kizárólag minőségi termék kerülhessen.

PlayTM síkosítók segíthetnek csökkenteni az átmeneti jelleggel jelentkező hüvelyi szárazságot és az ebből adódó kellemetlen érzést.

 

Durex Play 2in1 masszázsolaj - Ylang Ylang - 200mlDurex Play 2in1 masszázsolaj - Ylang Ylanggal

A Durex Play 2in1 masszázs zselé és síkosító vágykeltő hatású Ylang-Ylanggal gazdagodott, mely érzéki illatával és ízével felébreszti a testi szerelem iránti vágyat, miközben segít ellazulni.

 

 

 

 

Durex Play - Cseresznyés síkosító - 50mlDurex Play - Cseresznyés síkosító

A DUREX PLAY VERY CHERRY selymes érzetű, cseresznyés ízű síkosító gél, mely mindkét fél számára új élményeket nyújt édes és finom, gyümölcsös ízével.

Különösen alkalmas az izgalmasabbnál izgalmasabb jatékokra.

 

 

 

A DUREX PLAY HEAT (régebben Warming) síkosító még melegebbé teszi a forró helyzeteket.
A Heat fokozza az érzékenységet. Extra tipp; finoman fújj rá: melengető érzést fogsz tapasztalni, és a gyönyör intenzitása is megnő.
A PlayTM síkosítók segíthetnek csökkenteni az átmeneti jelleggel jelentkező hüvelyi szárazságot és az ebből adódó kellemetlen érzést.

Durex Play Warming - melegítő hatású síkosító - 50mlDurex Play Warming - melegítő hatású síkosító

A DUREX PLAY HEAT (régebben Warming) síkosító még melegebbé teszi a forró helyzeteket.A Heat fokozza az érzékenységet.

Extra tipp; finoman fújj rá: melengető érzést fogsz tapasztalni, és a gyönyör intenzitása is megnő.

 

 

 

Durex Play vibrogyűrűDurex Play vibrogyűrű

A Pleasuremax óvszerrel együtt kapható Durey Play Vibrációs Gyűrű 20 perc vibráló érzést nyújt mindkét fél számára. A gyűrű igény szerint ki- és bekapcsolható. A vibrációs gyűrű óvszerrel és anélkül is használható, biztonságos és higiénikus, hiszen beépített elemmel muködik és használat után eldobható.

Durex termékismertető című cikkhez hasonló írás: 4 futurisztikus szexjátékszer