Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Egy fehérnemű varázsa

Szexi fehérnemű…avagy mit tesz egy jó bugyi

Talán nem árulunk el nagy titkot amikor azt írjuk, hogy legtöbbször egy nő fehérneműben néz ki a legizgatóbban. Az intim testrészek még nem látszanak teljes valójukban, csak sejtelmesen kandikál ki egy-egy részlet, így a férfi teljesen szabadjára engedheti fantáziáját. Ezt a feladatot látja el a cikkünkben bemutatott két vérforralóan izgató ruhadarab is.

Ma már számtalan erotikus fehérnemű közül választhatnak a hölgyek amikor el akarják csábítani párjukat, azonban néhány bugyi többet is tud nyújtani a lenyűgöző kinézetén kívül. A hölgyek most már nem csak a szépséget, de a praktikusságot is figyelembe vehetik, amikor valamilyen izgató ruházatot választanak maguknak, ugyanis nagyon leleményes megoldások születtek már az önizgatásra.

Elsőként vegyünk szemügyre egy rendkívül cseles darabot a vibrációs bugyit. Ez a rendkívül diszkrét kényeztető eszköz olyannyira izgató, hogy még a hollywoodi rendezők figyelmét is felkeltette az 2009-ben debütáló „A csúf igazság” című film rendezésekor. A filmben egy mókás jelenetben látható, hogy Katherine Heigl (Abby) mennyire egy ilyen bugyi hatása alá kerül, miközben Gerard Butler (Mike) igazi férfi módjára kéjes mosollyal az arcán figyeli a történteket. A filmben is jól látható (egy kisebb kínos baleset révén), hogy az ilyen bugyikban elhelyezett vibrátorokat több fokozattal látják el így a viselője bármikor, észrevétlenül erősíthet az élvezeti faktoron. A felsoroltakon kívül a legfontosabb tulajdonsága, hogy teljesen diszkrét, akár egy vacsora alkalmával is lehet hordani úgy, hogy senki se lássa a „kis trükkjeinket”.

Vibrációs bugyi

Pontosan ezekért a tulajdonságaiért mindenkinek csak javasolni tudjuk ezt a trükkös ruhadarabot, hiszen sokkal izgalmasabbá válhatnak a napok tőle.  Sokaknak azonban zavaró lehet az említett alsónemű csiklandozó, rezgő funkciója ezért inkább más felé fordulnának. Természetesen a szemérmesebb hölgyeknek is létezik megfelelő fehérnemű. Az egyik ékes példaként lehet említeni a szeméremnél nyitott bugyit, melynél a beépített örömszerző szerepét a férfi hímvesszője veheti át, vagy akár egy kíváncsi ujjacska.  Ez a ruhadarab is rendkívül diszkrét és természetesen maximálisan izgató mindkét fél számára.

Szeméremnél nyitott tanga

Az említett ruhadarabok mindegyike megtalálható szexáruházunkban és rajtuk kívül számos más lélegzetelállító fehérnemű is, azoknak a hölgyeknek, akik a legjobbat szeretnék választani párjuk elbűvölése érdekében.

Egy fehérnemű varázsa című cikkhez hasonló írás: Valentin-napi ajándékötletek