Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Erotikus segédeszköz tesztek, szextesztek

Egy fehérnemű varázsa
Egy fehérnemű varázsa

Talán nem árulunk el nagy titkot amikor azt írjuk, hogy legtöbbször egy nő fehérneműben néz ki a legizgatóbban. Az intim testrészek még nem látszanak teljes valójukban, csak sejtelmesen kandikál ki egy-egy részlet, így a férfi teljesen szabadjára engedheti fantáziáját.

2013.02.08.
Durex termékismertető
Durex termékismertető

A Durex vállalat közel 80 éves gyártási tapasztalatában nem csalódhatunk. A cég a hét minden napján tökéletesíti, fejleszteni minden termékét, legyen szó óvszerről, sikosítóról vagy akár péniszgyűrűről. Minden termékükekt maximális odafigyeléssel és gondossággal készítik és ellenőrzik, hogy a vevőkhöz csak és kizárólag minőségi termék kerülhessen.

2012.11.04.
4 futurisztikus szexjátékszer
4 futurisztikus szexjátékszer

A hagyományosabb formájú vibrátorok, dildók és csiklóizgatók már régóta megtalálhatók a szaküzletek polcain, de ahogy más területeken, úgy a szexiparban sem hiányoznak a technikai fejlesztések. Sokan valószínűleg azért idegenkednek az efféle modernebb játékszerektől, mert elriasztja őket azok furcsa külseje és nem is sejtik milyen gyönyörökben lehet részük használatuk közben.

2012.10.06.
4 ártatlan külsejű, huncut, csajos szexjátékszer
4 ártatlan külsejű, huncut, csajos szexjátékszer

Bár egyre több nő választ magának valamilyen szexjátékszert a boltok kínálatából magányos estékre, sokan még mindig visszakoznak a kényeztetők használatától. Talán meglepő, de sokakat éppen az eszközök szemérmetlen formája tántorít el például egy vibrátor megvásárlásától. A szembetűnő, pajzánabb kialakítású darabok ugyan pont azzal szolgálnák a tökéletesebb élményt, hogy lekövetik a valódi pénisz formáját, egyeseknek mégis szimpatikusabb lehet egy olyan modell, melynek formatervezése nem ennyire egyértelmű.

2012.08.19.
3 csajos szexjátékszer, magányos estékre
3 csajos szexjátékszer, magányos estékre

Ha az alapvető modellekkel már közelebbi ismertséget kötöttél a vibrátorok terén, azért némi plusz tudás sohasem árt. Most néhány különlegesebb darabot mutatunk be, melyeknek megismerheted használati módját és az általuk nyújtott élményeket.

2012.08.15.
4 vérforraló, csajos szexjátékszer
4 vérforraló, csajos szexjátékszer

A szexjátékszereket sokan csak akkor kezdik el tanulmányozni, amikor a párkapcsolatuk egy kissé ellaposodik. Előfordulhat, hogy - bár a szex még mindig jó - a kezdeti hév és az újdonság izgalma már hiányzik a szeretkezésekből. Ilyenkor tényleg kapóra jöhetnek a különböző segédeszközök, de nem feltétlenül ez az egyetlen apropója a bevetésüknek. Számtalan olyan eszközt szerezhetünk be, melyek feldobják az együttléteket, vagy éppen örömteli perceket biztosítanak a magányos éjszakákra is.

2012.08.08.
4 vágykeltő, orgazmusserkentő termék
4 vágykeltő, orgazmusserkentő termék

Ha fokozni akarod a szexuális élvezeteket, nem csupán a különböző vibrátorok jöhetnek szóba. Egy kis extra hangulatkeltés érdekében nincs is feltétlenül szükség különböző mechanikus segédeszközökre. Próbáld ki a szexshopok kínálatában megtalálható különböző orgazmusserkentő termékeket, melyek ugyan nem helyettesítik a kiadós előjátékot és az odafigyelést, mégis intenzívebbé tehetik izgalmas pillanataidat!

2012.08.06.
Vérforraló szexjátékszerek körképe
Vérforraló szexjátékszerek körképe

Tegyük fel,hogy már számtalan pózt kipróbáltatok a pároddal, esetleg a különlegesebb óvszerek vagy az ízesített síkosítók is terítélken voltak már, és úgy érzitek, itt az ideje valami másnak. Aggódnotok egy percig sem kell, hiszen rengeteg színes és ötletes játékot találhattok a szexpiacon körbenézve, melyekkel felfrissíthetitek az egyhangúvá váló pásztorórákat.

2012.08.04.
Vibrátor választási összefoglaló
Vibrátor választási összefoglaló

A szexshopok manapság a legkülönfélébb formájú, színű, méretű, felszínű és tudású vibrátorokat kínálják számunkra. De vajon ebben a rengetegben honnan tudjuk eldönteni számunkra melyik is lesz az ideális? Kis összefoglalónk ennek a döntésnek a meghozatalában kíván segíteni.

2012.07.28.
Nagy óvszerkörkép
Nagy óvszerkörkép

A gumióvszer használata sokak számára apró kellemetlenség az együttlét közben, mégis ez az egyik legelterjedtebb módja a fogamzásgátlásnak, valamint segít elkerülni a nemi betegségeket is.

2012.07.28.
Csajos, gyönyörfakasztó vibrátorok körképe
Csajos, gyönyörfakasztó vibrátorok körképe

A vibrátorok sok örömöt szerezhetnek tulajdonosuknak, akár egyedül, akár párkapcsolatban szeretné átadni magát a buja élvezeteknek. Elsősorban hölgyek élnek a berregő játékszerek nyújtotta örömökkel, de a férfiak is kellemes perceket élhetnek át a segítségükkel, vagy bevonhatják a szexuális együttlétbe némi extra kényeztetésképpen a kedves számára.

2012.07.26.
3 különleges szexjátékszer
3 különleges szexjátékszer

A szexshopok kínálatában rengeteg olyan játékszer található, mely a partner izgalomba hozását szolgálja, a hölgyek azonban nem feltétlenül kedvelik az ennyire direkt eszközöket, hiszen ők a rafináltabb csábítás hívei. Nekik szól ez a rövid kis szösszenet az improvizálható szexjátékokról.

2012.07.25.
Miért és mire jók a különböző sikosítók?
Miért és mire jók a különböző sikosítók?

Egy igazán kellemes együttléthez minden feltétel adott, amennyiben a partnerek közötti vonzódás szenvedéllyel és élénk fantáziával is párosul. Mégsem szabad megfeledkeznünk egy alapvető segédeszközről, a síkosítóról, mely sokat segíthet nekünk bizonyos szituációkban!

2012.07.23.