Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

G-pont / Hűségpont

Szexshop törzsvásárlói kártya

A képen látható törzsvásárlói kártya a G-pont akciónkkal kerül összefűzésbe. A kártyán található kuponkóddal minden vásárlást követően begyűjtött hűségpontok 25%-ával többet írunk jóvá a vásárló virtuális számláján.

A kártyák bevezetése:2012.09.10.-én hétfőn.
A kártyák érvényessége: 2012.12.31.

A kártyákhoz így lehet hozzájutni: A kártyákat speciális módon nem a rendelés mellé szolgáltatjuk a csomagokban, hanem Budapest több pontján partnereink üzleteiben, éttermeiben, szórakozóhelyein lehet ingyenesen átvenni, teljesen diszkréten. Az átvevőhelyek listája hamarosan megtalálható lesz az oldalunkon, mely folyamatosan bővülni fog.

Itt találod az átvevőhelyek listáját: Törzsvásárlói kártya átvevőhelyek listája1. Mi is pontosan a G-pont akció?

A G-pont akció tulajdonképpen egy tréfás névvel ellátott hűségpont akció, de a jelentőségével már nem tréfálunk.

2. Miért érdemes gyűjteni?

Minden levásárolt 25 Ft után 1 G-pontot írunk jóvá számodra, melynek számát a profilodban, illetve a fenti bejelentkező ablakban láthatsz, miután regisztrált felhasználó vagy és bejelentkeztél. Tehát mondjuk egy 1000 Ft-os termék megvásárlása után 40 G-pontot írunk jóvá számodra. A pontokat korlátlan mennyiségig gyűjtheted. A hűségpontokat csak teljesített rendelés esetén tudjuk jóváírni, így vásárlást követően nem fog azonnal megjelenni az egyenlegeden. A hűségpontok felhasználása csak a következő vásárlásnál használhatóak fel.

3. Hogyan tudom beváltani a G-pontokat?

Miután betettél minden terméket a kosaradba, melyet szeretnél megvásárolni és rákattintasz a kasszához gombra, a fizetési módoknál találsz egy olyan lehetőséget, hogy G-pont beváltás. Ide be tudod írni azt a mennyiségű G-pontot, melyet szeretnél levásárolni. Minden egyes G-pont beváltása 1 Ft-al csökkenti a fizetendő végösszeget. Természetesen a G-ponttal vásárolt termékekhez is jár a szállítási akció illetve a 7.500 Ft felett választható ajándék. A beváltott hűségpontok együttes értéke nem haladhatja meg a fizetendő összeget, maximum kiegyenlítheti. Hűségpont beváltásakor, nem írunk jóvá további hűségpontokat, csak abban az esetben, ha a vásárlás hűségpontok beváltása nélkül történt.

4. Ha összegyűjtöd, Mi megduplázzuk neked!

Ha összegyűjtesz 2000 G-pontot, Mi automatikusan megduplázzuk neked a következő pontjóváíráskor!

5. Akcióra vonatkozó szabályzat

  • Hűségpontok kizárólag a Szexszalon.hu webáruházában szerezhetőek és válthatóak be.
  • Az akcióban való részvételhez regisztrálni kell a webáruházba és a rendelést a weboldal segítségével kell leadni számunkra.
  • A hűségpontok vissza nem téríthetőek, és a felhasználók között nem cserélhetőek.
  • A hűségpontok készpénzre váltása nem lehetséges.
  • Visszavont rendelés esetén a hűségpontok nem válthatók vissza.
  • A levásárolható hűségpontok számításakor kérjük, vedd figyelembe, hogy a szállítási költségek után nem járnak hűségpontok és annak költségét sem lehet hűségponttal fizetni.