Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Rólunk mondták

2010.06.11.

Kedves Szexszalon!

Párommal félve rendeltünk előszőr webshopban, de nem bántuk meg:) A csomag gyorsan és sértetlenűl megérkezett, aminek külön örültünk, hogy valóban nem árulkodott a csomagolás a tartalmáról.
További sikereket kívánunk!

Üdv:
Brigi és Dávid
2010.06.24.

Tisztelt Shop!

Nagyon tetszik a webáruházuk, szerencsére mindent megtaláltam amire szükségem volt és az ügyfélszolgálatos Úr is rendkívűl segítőkész volt. Ha még lesz valamire szükségem biztosan itt vásárolok legközelebb is.

T. Béla
2010.07.15.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Köszönöm a csomagot, rendkívűl rugalmasan és diszkréten történt a szállítás. Köszönöm, hogy tudtam egyeztetni a futárral is, hogy mikor érkezzen, ettől tartottam a legjobban, de megoldódott. Szerencsére sikerült kellemesen meglepnem a férjem, így soha nem fogjuk elfelejteni azt a csodás napot, köszönjük!

Üdvözlettel:
Lilla
2010.08.06.

Üdv!

Végre egy oldal, ahol átfogó termékbemutatót is lehet olvasni és volt pár hasznos cikk is amit találtunk az oldalon, ami segített a párkapcsolatom felpezsdítésében. Eddig még nem vásároltam az oldalon, de szerintem hamarosan ennek is el fog jönni az ideje.

Üdv:
F. Barbara
2010.09.01.

Helló!

A csomag minden tartalmával együtt sikeresen megérkezett. Köszi az ajándékot, sikerült azt is hasznosan felhasználnom:) Már ajánlottam is pár barátomnak az oldalukat.

Köszi, Lali
2010.10.27.

Kedves szexszalon.hu!

Nagyon sürgetett az idő, hogy meg tudjam lepni a barátnőmet időben a születésnapján, de szerencsére sikerült. Köszönöm, hogy felhívtak és tudtunk egyeztetni a csomag megérkezéséről és hogy ennyire rugalmasan tudták kezelni a dolgot. A barátnőmmel azóta is szívesen használjuk, amit vettünk önöktől, de szerintem még biztosan ki fogjuk egészíteni egy erotikus fehérneművel is.

Üdv:
Kiss K.
2010.11.30.

Tisztelt Szalon!

A mai napon vettem át a csomagot, amit tegnap rendeltem. Megvagyok elégedve a kiszolgálás és a termékek minőségével, köszönöm!

Tisztelettel:
Alexa
2010.12.21.

Boldog Karácsonyt!

Féltem, hogy nem sikerül a karácsonyi meglepetés, de szerencsére minden hiánytalanul és időben megérkezett. Már kinéztük a szilveszteri bulira is pár dolgot, most hasznát tudjuk venni a hűségpontjainknak. Remek kis oldal, jó kiszolgálással.
Köszönjük!

Vera és Jani
2011.01.20.

Sziasztok!

Sajnos nem volt amit kerestem, de örülök, hogy tudtatok talán egy jobbat ajánlani nekem. Köszi

Timi


Ha Ön is szeretne véleményt írni rólunk és szolgáltatásainkról: info@szexszalon.hu, címre írhat nekünk. Köszönjük az eddigi és leendő vásárlónik bizalmát, mi az Önök elégedettségért dolgozunk!