Belépési adatok a szexshop - ba
E-mail cím:
Jelszó:

Red Corner erotikus ruha nyereményjáték

Ismét új nyereményjátékkal lepjük meg kedves vásárlóinkat! Lehetőséget adunk, hogy megnyerhesd a gyönyörű és erotikus Metál Lila Miniruhát Köves Díszítéssel. Ehhez nem kell mást tenned, mint LIKE-olnod kell Rajongói oldalunkat és már be is neveztél a versenybe.

A Red Corner, a Cottelli Collection egyik almárkája, mely gondosan válogatott és szakértők által tervezett kollekciókat biztosít. Az extravagáns és kihívóan szexi formatervezés garantálja, hogy mindkét nem képviselőinek a vérét azonnal lázas forrásba hozza.
Ezeket a csúcsminőségű erotikus ruhákat úgy tervezték, hogy a mély ejtett vonalú dekoltázsa azonnal felhívja az erősebbik nem figyelmét a hölgyekre, míg a kövekkel kirakott díszcsat sejtelmes takarása gondoskodik arról, hogy az izgalom a legutolsó pillanatig éljen, amikor már a ruha „feleslegessé” válik.

A Metál Lila Miniruha képes tökéletesen kiemelni a női alak azon pontjait mellyel a csábítás istennőivé válhatnak, ezzel felperzselve a hálószoba hangulatát. A csábítóan hívogató metál lila szín pedig minden hölgyet az est igazi ékességévé változtat. A ruha anyaga 95% polyester és 5% elasthan, így garantált a kényelmes viselet még az ágy „veszedelmes kalandjai” alatt is.

Amennyiben igazán különleges és szexi ruhát keresel, akkor a Red Corner kollekció a legjobb választás!

Metál lila miniruha köves dísszel - Red Corner